Bandinfo


Boekingen
Wilt u de Concord Pipe Band boeken voor een taptoe, concert (eventueel samen met harmonie orkest) bruiloft, braderie of een ander evenement, dat kan!
Het is mogelijk de gehele band , een miniband of één of twee solo spelers te huren. Neem gerust contact op met de bandmanager om uw wensen te bespreken.

Bandmanager: Hemmy Vasterink
O74-2780080
contact


Repetities
De Concord Pipe Band repeteert iedere woensdag avond van 19.30 tot 22.00 in het gebouw van orkestvereniging De Eendracht. Het adres: Steenbokstraat 217 in Hengelo.
Wilt u een repetitie van de Concord Pipe Band bijwonen, dan bent u van harte welkom. Neem wel eerst even contact op met de band.

Join Concord

Wil jij graag leren doedelzak spelen of drummen en lijkt het jou leuk om samen met de band optredens te verzorgen en competities te spelen in binnen en buitenland, dan zijn wij op zoek naar jou!!
We bieden je een goede opleiding, veel gezelligheid en je komt op veel leuke plaatsen en evenementen.
De Concord Pipe Band is niet alleen op zoek naar beginnende de leden, maar ook naar pipers en drummers die zich graag verder willen ontwikkelen en willen spelen bij een top graad 3 band.
Van onze leden verwachten wij een grote dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen om jezelf en de band tot het hoogst haalbare te ontplooien. Het zal duidelijk zijn dat het bijwonen van repetities, competities en optredens een vereiste is.
Kun jij je hierin vinden, bel of mail ons gerust voor meer informatie. Degene die je hier alles over kan vertellen is Hemmy Vasterink.

Vragen?
Heeft u vragen over de band of dansgroep neem dan gerust contact op met de Band.

Gastenboek
Bekijk ook ons gastenboek en laat een berichtje achter.